Kompetensutveckling för dig som vill surfa på AI-vågen

​Affärsdesign med Artificiell Intelligens är en 2-dagarskurs för dig som vet att digital utveckling krävs för att lyckas på marknaden idag. Vi behandlar strategier, metoder och verktyg som är direkt användbara för att bättre hantera den digitala utvecklingen. På kursen ger vi också tid att utvärdera er egen position på marknaden, och att utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med AI inspiration.

Digitalisera för en maximal kundupplevelse

Digitalisering och AI handlar inte enbart om teknologi utan framförallt om att skapa en maximal kundupplevelse. Den insikten är avgörande inom modern affärsutveckling. Kursen erbjuder därför en kickstart i personlig transformation och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI).

Läs hela kursbeskrivningen här>>