Informationsmodellering en förutsättning för god informationsarkitektur

Vi söker dig med erfarenhet av informationsarkitektur

Ser du verksamhetsregler, begränsningar, beroenden och möjligheter där andra bara ser fyrkanter och streck? Har du nån gång argumenterat för att kund och kund är två olika saker, eller frågat efter en tydlig definition av ett begrepp som någon annan påstått varit självklart? Tror du att gemensam förståelse är grunden för genomtänkt förändring? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med informationsarkitektur med fokus på informationsmodellering och som vill hjälpa organisationer att förstå, strukturera, analysera, visualisera och kommunicera verksamheters logiska informationsbehov. Du har också en vilja att använda verksamhetens framtagna gemensamma förståelse till att generera nytta och förändring på kort och lång sikt.

Vi erbjuder individuell frihet med stora möjligheter för dig att påverka både din egen situation och vår gemensamma utveckling. 

Läs mer om tjänsten här>>

Läs om vårt verksamhetsområde informationsarkitektur här