IRM växer!

IRM har rekryterat många starka profiler. Senaste tillskottet är Jakob Armö, konsult inom IT- och verksamhetsutveckling.

– Vi upplever verkligen ett positivt 2019! Det är glädjande att se att vi lyckats med våra strategiska mål och att vi just nu kan bredda vårt team ytterligare för att hjälpa våra kunder på sin utvecklings- och digitaliseringsresa. Vårt team av erfarna systemutvecklare och verksamhetsutvecklare är hett efterfrågade, säger Annelie Wiberg, VD på IRM Design AB.

Jakob Armö har en bakgrund inom IT- och verksamhetsutveckling och var bland annat med och grundade startup företaget lupnumber som utvecklar en mjukvarulösning för tillverkningsföretag och skogsindustri. Jakob har kompetens både inom agil utveckling och innovation och förstår samtidigt behoven hos stora organisationer.
Med denna rekrytering stärker IRM sitt erbjudande ytterligare och behåller sin position som ett av landets ledande konsultföretag inom verksamhets- och systemutveckling med en särskild kompetens inom informationsintensiva verksamheter i en rad branscher.

Vill du bli en i gänget av Sveriges bästa verksamhets- och systemutvecklare?
Hör av dig till oss! Skicka in en spontanansökan till info(at)irm.se eller ansök till en av de roller vi efterfrågar just nu.