Nyfiken på Enterprise Design? – kostnadsfritt webbinarium 12 nov

Enterprise Design! Vet du inte vad det är? Vill du lära dig mer?

IRM bjuder in till en kostnadsfri digital ”Local Campfire” torsdag 12 november. Här får du en introduktion till Enterprise Design och Enterprise Patterns av thinker’n, doer’n och tillika verksamhetsarkitekten Annika Klyver. Efter presentationen finns tid för frågor och diskussion.

Webbinariet startar kl 17.00 och pågår till ca kl 19.15 (senare avslut för de som vill ”hänga kvar”). 

Läs mer om vår Local Campfire på temat Enterprise Design, och anmäl dig här.

Detta kostnadsfria webbinarium är en fristående del av den världsomspännande Intersection20 Conference som pågår 10-14 november online. I år är temat The Great Summit. Läs mer om årets Intersecition20 Conference. 
Som kund till IRM har du chansen att anmäla dig till konferensen till ett förmånligt pris. Ange rabattkod IRMALUMNI25 så får du 25% rabatt.