Verksamhetsarkitekter – vad gör dom egentligen?

Nu har du chansen. Är du intresserad av verksamhetsarkitektur och vad det innebär att utbilda sig till verksamhetsarkitekt? På fredag 27 november presenterar verksamhetsarkitekten Lars Thomasson utbildningen Certifierad verksamhetsarkitekt tillsammans med Johan Aulin, tidigare elev som idag arbetar som verksamhetsarkitekt på Läkemedelsverket.

Utöver presentationen av utbildningen får du även ta del av elevens perspektiv med svar på frågor såsom; Hur är det att gå denna utbildning? Vad krävs av mig som elev? Vad händer efter jag gått utbildningen? Hur möter jag min organisation med alla mina nya kunskaper och verktyg?

Certifierad verksamhetsarkitekt är Sveriges största utbildning av verksamhetsarkitekter. Lars Thomasson, som till vardags arbetar som verksamhetsarkitekt och konsult från IRM, är utbildningens huvudlärare. Liksom alla utbildningens lärare och gästföreläsare tar han med sig sina erfarenheter och insikter från uppdrag in i utbildningen. Det gör Certifierad verksamhetsarkitekt till ständigt aktuell och relevant för dagens företag och organisationer. IRM levererar sina utbildningar i samarbete med Dataföreningen Kompetens. 

Webbinariet startar kl 8.30 och pågår till kl. 10.00, inklusive frågestund. Anmäl dig här.

Lars Thomasson, IRM verksamhetsarkitekt och konsult