VINTERGATAN – SKAPA DIN VERKSAMHETSKARTA

Vi erbjuder en 3-dagars kurs som ger dig förmågan skapa en unik bild över hela eller delar av din verksamhet i en förmågekarta. Genom att modellera verksamhetens förmågor kan du sätta dem i dess rätta sammanhang. Modellen låter dig kombinera och visualisera flera perspektiv i samma karta, såsom processer, business capabilities, applikationssystem, kundresor, etc. Vi kallar denna unika karta för Vintergatan.
Vintergatan gör det möjligt att analysera din verksamhet utifrån ett helikopterperspektiv såväl som i detalj. Med Vintergata kan du navigera och utveckla din verksamhet på ett helt nytt sätt.
Vill du veta mer? Kontakta oss! Följ länken längst ned på sidan.
Vi levererar också en öppen kurs, Vintergatan – skapa din verksamhetskarta, i samarbete med Dataföreningen kompetens.

Möt våra lärare

Annika Klyver, Verksamhetsarkitekt


Annika är konsult och en hyllad kursledare inom verksamhetsarkitektur, verksamhetsutveckling och affärsmodellering för sitt engagemang och breda kunskap. Annika har lång erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling med processutveckling i kombination med informationsperspektivet. Hon en gedigen erfarenhet av att arbeta med informationsmodellering och Information Management/Information Governance.

Cecilia Nordén, Verksamhetsarkitekt


Cecilia har en gedigen bakgrund och har arbetat med allt från ledning, affärsutveckling, verksamhetsarkitektur, strategier, IT-kravställning, IT-utveckling och ekonomi till marknadsföring. Hon har ett utmärkt helhetsperspektiv på hur olika delar av en verksamhet samverkar och påverkar varandra och är mån om att förstå kundernas situation och finna den bästa lösningen framåt under givna förutsättningar.