Value Experience Design

Genom Value Experience Design kan du skapa insikter och förståelse för dina kunder och därigenom utveckla attraktivare produkter och tjänster, effektivare kommunikation och starkare lojalitet.

Denna halvdag är tillfället för dig att snabbt göra den nya tidens konsekvenser tydliga för dig och din verksamhet. Vi lyfter blicken och inspireras av de senaste trenderna för att med full kraft landa i ett enkelt verktyg som förnyar dig och din affär. Kursen ger dig dessutom ett smakprov på utbildningen Certifierad affärsarkitekt Masters delmoment om designtänkande och tjänstedesign.

Kundupplevelser har blivit företagsledares hetaste fråga. Digitaliseringen medför att kundresor blir alltmer komplexa och kunder förväntar sig bra upplevelser på tvärs av digitala och analoga kontaktpunkter och även om de flesta inser vad som måste göras är det få som vet hur. Det vill vi förändra.

Du lär dig:

  • ett enkelt och visuellt strategiskt verktyg för att förstå dina konkurrensfördelar och hur de kan användas för att frilägga kundvärde på nya sätt.
  • skapa en kundcentrerad innovationskarta för din egen organisation
  • hur ny digital teknik och trender kommer att påverka ditt företag och bransch
  • när och hur du kan använda Value Experience Design för att driva förändring

Kursupplägg

Under dessa intensiva fyra timmar blandar vi teori med praktik och lär oss en effektiv metod för att förstå kundens behov samt lär oss att omsätta dessa till en konkret innovationskarta med tydliga kundfördelar. På kursen ger vi också tid till att utvärdera er organisations position på marknaden och utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med digital inspiration.

För vem?

Denna kurs är skapad för dig som är

  • strateg.
  • entreprenör.
  • ledare.
  • intresserad av att påverka era kunders upplevelse av era erbjudanden.

Praktisk information

Kurstillfällen: När det passar er. Kontakta oss vid intresse.

Plats: Enligt överenskommelse.

Pris: Begär offert.

Har du frågor?

Kontakta oss på tel. 08-585 011 00 eller mail info(at)irm.se

Relaterade utbildningar

Lärare

Affärsutveckling Affärsutvecklare

Torbjörn Olsson är konsult inom affärsutveckling, förändringsledning och verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, program- och projektledning, organisationsutveckling samt mentorskap och ledarutveckling. Han har arbetat med projekt inom privat verksamhet samt har en omfattande internationell erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika.